Популярни статии

Samsung Galaxy C10 ще е първият смартфон с две задни камери на компанията

by Новини за смартфони .

​​

 

Eдно от най-силните оръжия на Samsung в пазара на смартфони е разнообразното им портфолио от модели в средния и ниския ценови сегмент. Корейският производител вече работи над нова серия устройства с името Galaxy C. Първият модел от нея ще се казва Galaxy C10, но по-интересното е, че това ще е първият смартфон Samsung с двойна задна камера. Досега тази функционалност отсъства дори и от флагшип модели като Galaxy S8, въпреки големия интерес на потребителите към нея.
 
Новият Samsung Galaxy C10 ще има двойна LED светкавица на гърба и разполага с USB Type-C конектор и 3.5мм. аудио жакове, предаде PhonerArena. Oчаква се устройството да привлича внимание с елегантния си метален корпус и да има дебелина от 7.68 милиметра. Няколко снимки на Galaxy C10 потвърждават, че модела ще разполага и със самостоятелен бутон за гласовата услуга с изкуствен интелект Bixby. 
 
Тепърва ще разбираме повече детайли за първия смартфон на Samsung, който има две задни камери. Ще е интересно да научим каква ще бъде резолюцията на сензорите на гърба на устройството. Дотогава можем само да гадаем какви технически спецификации ще ни предложи Galaxy C10. Все пак се очаква новия смартфон да е позициониран в средния ценови сегмент. 

 

ИЗТОЧНИК:DIGITAL

Последно обновявана на: May 30, 2017

За контакти

  • GoSmart
  • 0879613406
  • sales@gosmart.bg
  • GoSmartBG

facebook

Copyrights © GoSmart 2016. All rights reserved.

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за поку