Популярни статии

Samsung Galaxy S8 Mini ще има 5.3" Infinity Display със съотношение на страните 18.5:9

by Новини за смартфони .

Samsung активно работят върху нов смартфон, който ще представлява компактна версия на Galaxy S8. Устройството се очаква отново да използва уникалния Infinity дисплей, но ще е с големина от 5.3 инча. Samsung Galaxy S8 Mini ще има съотношение на страните от 18.5:9, което освен повече зрителско пространство ще го накара да изглежда като 4.7" смартфон. Компактният модел ще предложи повечето от функциите на Samsung Galaxy S8. Основната разлика между тях ще е процесора.
 
Новият смартфон ще използва Qualcomm Snapdragon 821 вместо по-мощния Snapdragon 835 на неговия предшественик. Данните разкриват, че Galaxy S8 Mini ще предложи още съчетание между 4GB RAM и 32GB вградена памет, предаде TechnoBuffalo. Другите характеристики включват допълнителен слот за microSD карта и скенер за ириса на очите. В момента това са всички детайли, с които разполагаме за предстоящия Mini смартфон на Samsung.
 
Предстои да видим какви камери могат да очакват любителите на фотографията от Galaxy S8 Mini. Новият модел вероятно ще се продава на пазара в следващите седмици. Цената му ще е осезаемо по-ниска от тази на Galaxy S8 и заедно с 5.3" Infinity дисплей се очертават като най-големите предимства на новия представител на популярната серия. Остава само да разберем колко точно ще струва Galaxy S8 Mini в Eвропа.

ИЗТОЧНИК:DIGITAL

Последно обновявана на: Jul 06, 2017

За контакти

  • GoSmart
  • 0879613406
  • sales@gosmart.bg
  • GoSmartBG

facebook

Copyrights © GoSmart 2018. All rights reserved.

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за поку